Plasticpotten.nl twittert!


Via ons twitter account houden wij u op de hoogte van de laatste ontwikkelingen.

Volg ons, snel en gemakkelijk en ontvang als eerste info over nieuwe producten, acties en aanbiedingen.

http://twitter.com/#!/Plasticflessen/

 
Showroom
.
 

Plastic potten, dat is ons vak

 

Tegenwoordig is er een hele wereld aan plastic potten. Het is de kunststof verpakking met de trefzekere prijs-kwaliteitsverhouding. Plastic potten zijn voor bijna alles toepasbaar. Voor levensmiddelen, schoonmaakmiddelen, chemische en farmaceutische producten, cosmetica en probeermonsters. Plastic potten zijn schoon, houdbaar, transparant, kleurrijk, licht, efficiënt, ze kunnen tegen een stootje en ze zijn - als ze vakkundig worden gemaakt - ook nog eens mooi.

Aan al die kwaliteiten - en onze jarenlange ervaring met kunststof verpakkingen - danken we een heel gevarieerd en eigentijds assortiment plastic potten. Voor producenten en consumenten die met hun tijd mee gaan. Wij zijn constant bezig met nieuwe vormen, betere sluitingen, praktische deksels voor ouderen, efficiëntere en milieuvriendelijke materialen.

Service is ook: flexibel en wendbaar zijn
Niet alleen het totale assortiment plastic potten op plasticpotten.nl is groot en divers, er zijn ook altijd niet-standaard oplossingen bespreekbaar. Bestellen kan al in kleine aantallen: vanaf 25 stuks plastic potten met deksel of sluiting. Uit voorraad leverbaar, binnen enkele werkdagen.

Behoefte aan (veel) grotere aantallen?
Dat kan natuurlijk heel goed. Voor oplages vanaf 10.000 stuks en meer is er ons zusterbedrijf hd packaging. Matrijzen om kunststof potten mee te produceren hebben wij zelf in huis, in allerlei soorten en maten. Voldoet standaard niet of niet goed genoeg, dan bouwen wij een matrijs-op-maat. Waarbij we kijken naar nog economischer, nog sterker, nog ‘aaibaarder’ gebruik van plastics in plastic potten. Alles in huis dus: het grote gemak én de toegevoegde waarde van ‘one stop shopping’.

Meer weten over de mogelijkheden, over de plastic potten die bij uw producten passen? Even langskomen in onze showroom om al die plastic potten en potjes in levenden lijve op hun specifieke kwaliteiten te beoordelen en even in de hand te ‘houden’? Neem gerust contact op; u bent altijd welkom.

.